Events

Voor je het weet is het alweer vakantie! In de voorjaarsvakantie is voetbalacademie Play2Improve actief bij SV Warmunda uit Warmond. Op woensdag 28 feb en donderdag 1 maart breekt het voetbalfestijn weer los! In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Thiago Silva.
De Voetbal 2 daagse zal in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal!
Let op, de voetbal 2-daagse is niet clubgebonden en dus voor iedereen toegankelijk.

Data: 28 feb en 1 maart
De voetbaldagen zijn onderverdeeld in twee trainingen: 10:00- 12:00 en 14:00- 16:00. Spelers kunnen gebracht worden om 09:30 en uiterlijk 16:30 uur worden opgehaald. In de middagpauze zal de lunch worden verzorgd door Play2Improve. Het gaat om een voetbalkamp waar deelnemers thuis slapen.

Locatie
Het voetbalkamp zal worden georganiseerd bij SV Warmunda uit Warmond. Het complex van Warmunda is gelegen aan de Herenweg 92A en is gemakkelijk te bereiken voor spelers uit de omgeving.

Deelnemers
Alle spelers tussen de 7 en 14 jaar kunnen zich via de site opgeven.
Spelers worden voorzien van het gele Play2Improve training shirt.
Ben jij reeds in het bezit van dit shirt? Dan ontvang je geen shirt maar krijg je €5,- korting op het ‘deelname bedrag’ (zie inschrijfformulier).

Waarom kiezen voor het Play2Improve-voetbalkamp:
· Spelers worden begeleid door gediplomeerde en ervaren trainers.
· Door de trainingsgroepen klein te houden, krijgen de spelers voldoende individuele aandacht.
· De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en kwaliteit. Hierdoor traint iedereen op zijn eigen niveau.
· Spelers beleven een leerzame en gezellige voetbaldagen.
· Uw kind is actief in een veilige en vertrouwde omgeving.
· De trainers worden opgeleid volgens de Play2Improve-voetbalmethode.

Kosten
De kosten voor de voetbal 2-daagse bedraagt €65,-. Dit is inclusief het training shirt, sportlunch gedurende 2 dagen, diverse tussendoortjes en een diploma.

Scroll to top