Events

Op vrijdag 9 maart start het 2e blok techniektrainingen van voetbalacademie Play2Improve voor O8 t/m O13-pupillen bij Voorschoten’97. Na het grote succes van de het 1e blok staan wij te popelen om aan het 2e blok te beginnen. Wil jij net zo leren kappen- en draaien als Lionel Messi, schieten zoals Cristiano Ronaldo of verdedigen als Thiago Silva? Kom dan trainen bij de Play2Improve-techniekschool!

Waarom techniektraining bij Voetbalacademie Play2Improve?
Voetbalacademie Play2Improve wil zich als voetbalschool onderscheiden en staat ten alle tijden voor kwaliteit. Trainers van Voetbalacademie Play2Improve hebben inmiddels een schat aan ervaring op het gebied van specifieke techniektraining bij diverse verenigingen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een concept waarbij Voetbalacademie Play2Improve ervan overtuigd is spelers beter te maken in voetbal.

De Methode
In totaal geeft u uw kind op voor 10 trainingen. Voor elke O8 t/m O13 speler/speelster zijn er verschillende trainingen opgesteld, afhankelijk van het niveau/leeftijd. De trainingen worden gegeven op vrijdagmiddag en zijn verdeeld over een 2-tal modules met voor elke module een ander thema.

De opbouw van elke training is eveneens gestructureerd en kent een logische opbouw. Van een oriënterende fase, via een oefen/leerfase naar de toepassingsfase. Elke training wordt afgesloten met een partijspel waar het onderwerp van de training van die middag centraal staat.

Een speler gaat zich ontwikkelen en de wijze waarop hij/zij zich straks gaat onderscheiden is in grote mate bepalend voor zijn of haar toekomst. Zodat de speler zich straks op elke positie in het veld, met een tegenstander die van alle kanten op hem/haar afkomt, zich goed raad weet met de situatie. De speler weet op elke positie in het veld zich goed raad met verschillende weerstanden; denk aan de druk van de tegenstander, een hoge of lage bal verwerken.

Ons doel is bereikt als:
– Een speler zijn/haar unieke kwaliteiten ontdekt en verder ontwikkelt
– Een speler aan het einde van het seizoen heeft genoten van de trainingen, samenwerking en de individuele aandacht

Onze gewoontes
– Elke speler draagt zorg voor zijn/haar eigen kleding
– De spelers gaan in woord en daad met respect met elkaar om 

– Iedere speler haalt het maximale uit de training 

– Lef, inzet en disciplines zijn voorwaardes om een betere voetballer te worden

Trainingsdag, data en tijden
De trainingen vinden plaats op de velden van Voorschoten’97 en zijn van 16:00- 17:00 uur. De trainingen worden aangeboden in een module van tien trainingen en vinden plaats op de volgende data:
– 9, 16 en 23 maart
– 6, 13, 20 en 27 april
– 18 en 25 mei
– 1 en 8 juni

Bijdrage
De bijdrage voor tien trainingen bedraagt € 100,- . Voetbalacademie Play2Improve stuurt na de 1e training een factuur naar de opgegeven e-mailadressen van de deelnemers. Voor meer informatie en inschrijven kunt u www.play2improve.nl raadplegen. Zijn er vragen dan kunt u altijd mailen naar info@play2improve.nl

Afwezig
Afwezigheid van de training dient zo snel als mogelijk gemeld te worden via de mail van Voetbalacademie Play2Improve, zodat de trainers hun trainingsopbouw eventueel kunnen aanpassen op het aantal aanwezig spelers. Emailadres: info@play2improve.nl

Afgelasting
Vooral weersomstandigheden kunnen zorgen voor afgelasting, wat tijdig zal worden gemeld aan de spelers. Deze training zal op een ander moment worden ingehaald.

Klachten, suggesties en/of opmerkingen
Heeft u klachten, suggesties en/of opmerkingen, schroom dan svp niet om ons hiervan schriftelijk in kennis te stellen. Als er iets is, dan zullen wij een gepast moment vinden om contact, telefonisch of in een persoonlijk onderhoud, met u te nemen om dit op rationele en oplossingsgerichte wijze met u te bespreken.

Scroll to top