Evenementen Meivakantie

Voetbal 2-daagse FC Lisse

Voetbalacademie Play2Improve organiseert in de meivakantie voor de 2e keer een voetbal 2-daagse bij FC Lisse. In samenwerking met BRO Sports en FC Lisse gaan wij er 2 fantastische dagen van maken. Met de nieuwste oefeningen laten wij ieder kind op zijn/haar niveau ervaren hoe het is om als een echte prof te trainen! Op maandag 30 april en dinsdag 1 mei breekt het voetbalfestijn los! In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Thiago Silva.

Voetbal 2-daagse RKVV Teylingen

In de meivakantie organiseert Voetbalacademie Play2Improve een voetbal 2-daagse bij RKVV Teylingen. Train samen met ons mee als een ware prof en beleef 2 fantastische dagen. Op woensdag 2 mei en donderdag 3 mei breekt het voetbalfestijn los! In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Thiago Silva.
De Voetbal 2 daagse zal in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal!

Meiden 2-daagse bij VV Foreholte

Na het succes van de meiden 2-daagse in de herfstvakantie organiseert Play2Improve wederom een voetbal 2-daagse speciaal voor meiden! Voor de echte voetballiefhebster zijn dit 2 dagen om van te smullen. Geniet van de nieuwste oefenvormen, professionele voetbaltrainsters en leuke challenges. Op dinsdag 8 en woensdag 9 mei breekt het voetbalfestijn los! In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Vivianne Miedema, schieten zoals Lieke Martens en verdedigen als Merel van Dongen.

Voetbal 2-daagse UVS

Kan jij ook de hele dag voetballen? Oftewel, ben jij niet moe te krijgen? Schrijf je dan in voor de voetbal 2-daagse bij UVS uit Leiden! Geniet van de nieuwste oefenvormen onder begeleiding van de beste trainers uit de regio. Op dinsdag 8 mei en woensdag 9 mei breekt het voetbalfestijn los! In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Thiago Silva.

Scroll to top