Evenementen Herfstvakantie

Voetbal 2-daagse VV Ter Leede

De herfstvakantie staat voor de deur! Dat betekent dat voetbalacademie Play2Improve actief is bij VV Ter Leede uit Sassenheim. Op maandag 16 en dinsdag 17 oktober breekt het voetbalfestijn weer los! In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Thiago Silva. De Voetbal 2 daagse zal in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal!

Meiden 2-daagse!

Ben jij helemaal gek van voetbal en kan jij het aan om 2 dagen achter elkaar samen met ons te voetballen? Dan is de Play2Improve Meiden 2-daagse echt iets voor jou. Speciaal en alleen maar voor meiden beleef jij 2 fantastische dagen. In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Lieke Martens, schieten zoals Vivianne Miedema en verdedigen als Merel van Dongen.

Indoor 2-daagse Noordwijkerhout

Nieuw binnen Play2Improve is de Indoor 2-daagse in de herfstvakantie. In samenwerking met voetbalvereniging VVSB uit Noordwijkerhout belooft een grandioze 2 daagse te worden. Sporthal De Schelft zal worden omgetoverd tot een waar voetbalparadijs! Zet woensdag 18 en donderdag 19 oktober alvast maar met dikgedrukte letters in he agenda! In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Thiago Silva.

Scroll to top